Laddar

Att köpa rockabilly kläder

Jag har alltid varit inne på femtio tals kultur och tycker om det mesta som rör den tiden. Musiken är någonting som är helt oslagbart än idag med all musik som finns att välja på, och bilarna såg ut som bilar och inte någonting annat vilket jag kan känna att nya bilar gör. Därför kom jag fram till att jag skulle skaffa lite rockabilly kläder för att på något vis hedra den stil jag kommit in i så mycket. Det finns inte så mycket rockabilly kläder i de butiker jag varit i, men jag har hittat en del på internet och utbudet rockabilly kläder är helt klart större där än i någon affär. Jag råkade beställa fel storlekar första gången, men har nu gjort ett nytt försök och hoppas att det skall passa bättre denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *