Laddar

Erhålla ekonomiska reseur vid arbetslöshet

Arbetsförmedlingar och arbetsmarknadspolitik kan bidra till att överbrygga klyftan mellan omedelbara ekonomiska kriser och en långsiktig sysselsättningsrik återhämtning. Det finns många steg som en beslutsfattare måste ta i det rådande ekonomiska klimatet, men dessa åtgärder bör inte hindras av ett otillräckligt utbud av resurser.

Om du är anställd i ett företag är det viktigt att förstå vilka typer av arbetstagare som är berättigade till arbetslöshetsersättning och när en person har rätt att få arbetslöshetsersättning. U.S. Department of Labor (DOL) har publicerat en officiell definition av behörighetskraven för arbetslöshetsunderstöd. En arbetstagare har rätt till federala arbetslöshetsförsäkring program förmåner när de lämnar ett jobb som inte har en plan för fortsatt arbetslöshetsersättning. En arbetstagare har också rätt till arbetslöshetsförsäkringsförmåner under en nödsituation där han eller hon har varit anställd av en arbetsgivare som inte har en plan för fortsatt arbetslöshetsersättning. En enskild person har också rätt till arbetslöshetsersättning om en familjemedlem är anställd av en arbetsgivare och som varit arbetslös i mer än sex månader och mer än ett år, under samma tidsperiod. Dessutom finns det andra typer av arbetsförmedlingar som kan ge hjälp med arbetslöshetsersättning. Statliga bidrag finansiering kan tillhandahållas för kvalificerade sökande genom olika organ såsom US Department of Agriculture (USDA), US Department of Commerce (Commerce), och US Trade and Development (USTD). Bidragsmedel är ofta tillgängliga för privatpersoner och företag, så om du för närvarande är anställd och vill veta om arbetslöshetsersättning, gör en gratis bidrags sökning. Pengarna kan betala av dina räkningar, börja dig på vägen mot ekonomisk frihet, och ge ett ekonomiskt uppsving för din familj.

Ett annat sätt att få och använda arbetslöshetsersättning är att arbeta med en legitim byrå som erbjuder dessa tjänster. Genom att använda en byrå kan du fokusera din tid på att hitta ett nytt jobb, inte oroa dig för att vara arbetslös för länge. När du ansöker om arbetslöshetsförmåner, kontakta byrån med ett CV och personligt brev, betala den nödvändiga avgiften, och lämna in bevis på dina inkomster och utgifter. När den är godkänd kommer byrån sedan att hjälpa dig att göra nödvändiga justeringar av din lönecheck, betala för din gas för att komma till jobbet, ansöka om barnbidrag och mycket mer. Om du för närvarande arbetar i ett arbete som betalar mindre än du behöver, kan du fortfarande dra nytta av arbetslöshetshjälp. genom att arbeta för att öka dina timmar och arbeta mot en högre lön. Om du har svårt att betala dina räkningar, överväga att be om en förlängning av ditt lån tills du har råd med dina månatliga betalningar. Om du har ett barn som behöver hälso-täckning, överväga att diskutera prisvärda hälsoplaner med din arbetsgivare.

USA upplever en aldrig tidigare skådad mängd ekonomisk osäkerhet, och många familjer lever lönecheck till lönecheck och blir oförmögen att möta de grundläggande behoven av finansiell stabilitet. Lågkonjunkturen är fortfarande på toppen av många människors sinnen. Det finns dock många andra vägar tillgängliga för att förhindra ytterligare svårigheter för amerikanska familjer, inklusive arbetslöshetsunderstöd som kan hjälpa till att lyfta en familj ur fattigdom. Vänta inte med att ansöka om arbetslöshetsförmåner tills din lönecheck är tömd. Även om det kan verka överväldigande att titta på alla de alternativ som finns för dig, om du inte agerar snabbt, kan situationen växa värre innan det kan bli bättre. Ju tidigare du börjar processen, desto mer sannolikt är det att du undviker en katastrof. Leverantörer av arbetsförmedlingar är utbildade för att ge expertråd och hjälp, och kan se till att du får det ekonomiska stöd du behöver för att undvika att fastna i en cykel av fattigdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *