Laddar

Hur blir man bra som säljcoach

Det finns vissa egenskaper som kan vara till nytta om man jobbar som säljcoach på ett bolag av något slag och jag vet inte riktigt hur man skall bete sig ifall det inte finns naturligt. Man kan såklart bli en duktig säljcoach även om man inte har så lätt för försäljning, men då¨får man nog verkligen gå in för att se vad de anställda har behov av om man skall lyckas med att vara säljcoach. Jag har jobbat med en kille som blivit säljcoach för första gången och det verkade som att han hade en fallenhet för det som många inte har. Jag vet inte hur mycket hjälp jag fick av det, men jag har insett att försäljning inte är någonting för mig så det kanske mest hjälpte de som redan hade intresse av sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *