Laddar

Var kan man ta sånglektioner i Stockholm

Jag har alltid tyckt mycket om att sjunga men det har aldrig riktigt blivit så att jag försökt utvecklas mer än i duschen och på amatörnivå. I och för sig har jag kanske inte någon ambition att bli en stor sångare på operahusen runt omkring i världen, men det skulle nog kunna hjälpa en hel del, inte minst för motivationen, om man fick lite tips från ett proffs. Jag har försökt leta efter var man kan få sånglektioner i Stockholm till ett bra pris ohm det finns en hel del olika man kan välja på. Det som är viktigt för mig är att det inte blir massa teknik och teoretiska lektioner utan att jag verkligen kommer framåt och får jobba med låtar jag vill lära mig. En vän som tog sånglektioner i Stockholm hade en fröken eller vad man skall säga, som hade erfarenhet av scenframträdande själv och det verkade riktigt bra! Jag vill ju mer än gärna få lite tips även om jag bara sjunger för publik jag redan känner på mottagningar och fester. Jag har satt upp ett mål att jag under denna vecka skall ta kontakt med någon som ger sånglektioner i Stockholm och i vilket fall boka en första lektion så man får se om det känns bra innan man köper ett terminskort eller hur det nu kan tänkas fungera när man tar sånglektioner. Det skall vara en stor midsommarfest i år där jag har brukat uppträda med ett litet sångnummer och det skulle vara så kul om man faktiskt kunde komma dit och ha utvecklats och kunna sjunga någonting avancerat för omväxlings skull! Hade jag kunnat få hjälp med en sådan simpel repertoar hade halva kriget redan känts vunnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *